Om

Coniunctis viribus


With connected strength.

Målet er at vi ved å jobbe flere terapeuter under samme tak, så kan vi tilby deg et bredere utvalg av behandlingsformer, bredere total kunnskapsbase, kort ventetid, med mer.

Naprapatien ble grunnlagt av den amerikanske kiropraktoren Oakley Smith. Smith utviklet en manuell medisinsk helhetlig tilnærming til behandling av muskuloskeletale lidelser, som fokuserer på å identifisere og korrigere årsakene til smerte og ubehag.

Naprapater jobber ut ifra nervesystemets funksjon og bruker manuelle teknikker, trening og ergonomiske råd for å forebygge og behandle muskel- og skjelettlidelser. Naprapati ble introdusert til Norge på 1960-tallet og har siden blitt stadig mer utbredt som en trygg og effektiv behandlingsmetode.

Naprapatien er nå godt etablert i Norge, og det er flere hundre naprapater som praktiserer over hele landet. En naprapat er en autorisert helsepersonell som spesialiserer seg i behandling av muskel- og skjelettlidelser. En naprapat utfører grundige undersøkelser for å identifisere årsakene til smerte og ubehag, og deretter utvikler en individuell behandlingsplan som kan inkludere manuell terapi, ortopediske hjelpemidler, trening og ergonomiske justeringer. Naprapater er opptatt av å behandle hele kroppen, og søker å gjenopprette balansen mellom muskler, ledd og nervesystemet for å forbedre livskvaliteten til pasientene. 

HVA KAN NAPRAPATEN HJEPLE MED

En naprapat er en helsepersonell som kan hjelpe deg med å korrigere smerte i bevegelsesapparatet. Naprapater jobber med å lindre smerter i muskeler, ledd og nerver  samt korrigere opplevde bevegelsesinnskrenkninger i disse. Målet er å gjenopprette den normale muskel og leddfunksjon i kroppen. Uansett om du sliter med rygg- eller nakkesmerter, idrettsskader eller andre plager i muskel- og skjelettsystemet, kan en naprapat tilby deg effektive og skånsomme behandlinger som kan forbedre din fysiske helse og velvære.

Naprapat Thomas Hesthammer


Uteksaminert fra Naprapathøgskolan i Stockholm 1998. 

Jobbet som naprapat i Oslo siden 1998

Det har dermed blitt mange års erfaring som naprapat.

Spesialisert seg på manuell medisinsk akuttbehandling. Thomas har bred erfaring fra en rekke idretter, såsom seiling, friidrett, styrketrening.

Har tidligere jobbet som personlig trener, spinninginstruktør, spaltist, underviser, med mer

Capture the world as you see it